به گزارش شهرآرانیوز، در بررسی بازار امروز مشهد دام سبک بره نر پرواری ۱۹۰ تا ۱۹۵، دام سبک بره نر ریز ۱۸۵ تا۱۸۸، لاشه نرینه پرواردرجه یک ۴۰۰۰۰۰، بره نرریز۳۹۰۰۰۰، ران ودست نرینه پروار ۴۸۰۰۰۰، ران ودست بره نرینه ریز ۴۵۰۰۰۰، گوشت گوساله درجه یک ۵۳۰۰۰۰، لاشه گوساله با استخوان ۳۷۰۰۰۰ لاشه گوساله بی استخوان ۴۶۵۰۰۰ ، بره ماده لاشه ۳۷۵۰۰۰ ران ودست بره ماده ۴۳۰۰۰۰ هر کیلو نرخ بره برینه در بازار ۴۱۰ هزار تومان، گوشت گوساله ۴۹۰ هزار تومان، سر دست بدون چربی ۴۷۰ هزار تومان و سردست معمولی ۴۱۰ هزار تومان و گوشت آبگوشتی ۲۶۰ هزار تومان میباشد.
در بررسی بازار گوشت قرمز نیز با توجه به افزایش دام زنده طی چند روز گذشته کاهش جزئی (حدود ۵ درصد) در قیمت گوشت داشته است؛ که اگر به همین منوال پیش برود شاهد کاهش بیشتر قیمت گوشت در ایام آتی خواهیم بود. لازم به ذکر است که قیمت گوشت گوساله نسبت به هفته گذشته حدود ۶ تا ۸ درصد اعم از زنده و شقه و ...) افزایش داشته است.
مدیر عامل اتحادیه دامداران خراسان رضوی درباره وضعیت بازار گوشت در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این باره تصریح کرد: خوشبختانه اکنون شاهد ثباتی در بازار دام هستیم و دام زنده قیمت منطقی دارد که برای دامدار صرفه اقتصادی دارد که منجر به پایداری تولید شده است.
به گفته مهدوی دام زنده اکنون در بازار میانگین ۱۸۰ تا ۱۹۰ هزار تومان میباشد. بازار گوشت با عرضه گوشتهای وارداتی به تعادل رسیده است و این پیش بینی را میتوان داشت که شاهد نوسان قیمتی نباشیم.در فصلی هستیم که برهها پربار شدند و وارد بازار میشوندو ا ین تعادل بر قرار خواهد بود و امید داریم که شاهد تکانه قیمتی نباشیم و دولت سرکوب قیمتی همانند سنوات گذشته نداشته باشد و عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت باشدو این تعادل پا برجا بماند.
این فعال در حوزه دام و طیور افزود: قیمت نهادههای دامی وارداتی در بازههای زمانی معین میشود. اگر میزان واردات نهاده به همین مقدار بر قرار باشد مشکلی برای این حوزه پیش نمیآید. به طور معمول وقتی افزایش شدید نرخ نهادهها را داریم که کمبودی در عرضه مشاهده میشود. در حال حاضر در حوزه جو و ذرت هیچ کمبودی نداریم و حتی شاهد کاهش قیمت آن هم هستیم و فقط زمینه عرضه سویا کمی محدود است.
مهدوی افزود: امیدواریم ظرف دو سال اینده به شرط پایداری شرایط جمعیت دام سبک ما احیا شود و به همان جمعیت قبلی خود در سال ۹۸ برگردد.
به گزارش شهرآرانیوز، گوشت قرمز از گذشته تاکنون به عنوان یکی از اساسیترین مواد غذایی موجود در سفره ایرانیان شناخته میشود که ارزش غذایی بالایی نیز دارد. با این حال همواره به دلیل نیاز مصرفکنندگان، کشور به سمت واردات گوشت قرمز میرود و به طور متوسط سالیانه ۱۰۰ هزار تن گوشت قرمز طی ۱۰ سال گذشته وارد کشور شده است.